-->

Gambar Hantu Di Sebuah Hospital

Pembongkaran Gambar Hantu Di Sebuah Hospital

Pernah tengok gambar ni ? Ala, pernah kan ….Gambar hantu ni pun pernah di ‘diskus‘ di beberapa forum dalam dan luar negara.Ada banyak versi mengenai gambar nih..Ada versi yang kata gambar ini diambil dari sebuah hospital lah…lepas tu ada yang kata dari asrama sekolah.

Yang paling best mengenai gambar hantu ini ialah mesej amaran yang berbunyi..

” Sesiapa yang dapat gambar ni dan tak forward kat sepuluh orang yang lain , hantu yang ada dalam gambar ini akan merasuk dan mengambil roh semasa korang tidur “.

Gempak je kan. Hasil bedah siasat mendapati ….

Hantu yang berada di dalam gambar ini tidak pernah wujud sama sekali begitu juga amaran tersebut. Sebenarnya, gambar yang dikatakan angker dan berhantu ini digunakan sebagai poster DVD artwork untuk filem The Unborn.





Suka Kisah ini? Kongsikan!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

No comments :

Leave a Reply

Scroll to top