Home » » Gambar Hantu Di Sebuah Hospital

Gambar Hantu Di Sebuah Hospital

Ditulis Oleh Yus Yas pada Sunday, February 1, 2009 | 7:39 PM

Lihat Hantu Sebenar di Dunia

Grab this Headline Animator

PERINGATAN: Kickbola Network tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Gambar Hantu Di Sebuah Hospital

Ditulis Oleh Yus Yas pada Sunday, February 1, 2009 | 7:39 PM

Pembongkaran Gambar Hantu Di Sebuah Hospital

Pernah tengok gambar ni ? Ala, pernah kan ….Gambar hantu ni pun pernah di ‘diskus‘ di beberapa forum dalam dan luar negara.Ada banyak versi mengenai gambar nih..Ada versi yang kata gambar ini diambil dari sebuah hospital lah…lepas tu ada yang kata dari asrama sekolah.

Yang paling best mengenai gambar hantu ini ialah mesej amaran yang berbunyi..

” Sesiapa yang dapat gambar ni dan tak forward kat sepuluh orang yang lain , hantu yang ada dalam gambar ini akan merasuk dan mengambil roh semasa korang tidur “.

Gempak je kan. Hasil bedah siasat mendapati ….

Hantu yang berada di dalam gambar ini tidak pernah wujud sama sekali begitu juga amaran tersebut. Sebenarnya, gambar yang dikatakan angker dan berhantu ini digunakan sebagai poster DVD artwork untuk filem The Unborn.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kongsikan Artikel Ini.. :)

Post a Comment

 
Sokong KICKBOLA NETWORK : Obsesbola | Kickbola! | Gajet Blog | Artikel Hangat! | GearTop! | Hantu Dunia | Karaoke Tube | Karaoke Melayu
Hakcipta Terpelihara © 2013. Lihat Hantu Sebenar di Dunia - Sesuai dipapar menggunakan browser Mozilla Firefox 3.0 ke atas, Opera 3.0 ke atas atau Safari dengan resolusi melebihi 1024 x 768 ke atas.
Template Dibuat Oleh Ciko Creating Website Disediakan Oleh Ciko Template
Proudly powered by Blogger